Hiányoztok ááám! <3 :)

Sziasztok!

Most értem haza a kollégiumból - konkrétan most, csak 10 perce értem haza. Eléggé elfáradtam és hosszú hetem volt - ezt minden sulikezdő átérezheti. 
 A cicám, Sophie itt fekszik a lábamon, amióta leültem írogatni ide... :D Lehet, hogy mostantól több bejegyzésre számíthattok, mivel megvan az új laptopon, most is arról pötyögök, és szuuupeeer! :D Nekem nagyon tetszik! Elsőre kicsit gagyinak tűnhet, de egy nagyon kafa kis gépről van szó, megszerettem már is! És ha már a korai szeretetről van szó, a kollégium és az iskola fantasztikus! Szereztem pár barátot, Barátot, Pistát, Barát barátnőjét, a Kollégát, és a kolléga barátnőjét, Hellát. Mind nagyon humorosak és jó fejek, Baráttól kaptam egy Three Days Grace-es kitűzőt a tolltartómra, ami az ő tolltartóján volt, de ragaszkodott hozzá, hogy mostantól az enyém legyen. Rajtunk kívül nem nagyon ismeri senki azt a bandát - nem értem, miért -, és ez egy kis közös dolog lett hát nálunk. :) Pista a Pista nevet tőlem kapta, én meg tőle a Juli nevet. :D De akárhogy is, nem szándékozom a jövőben felvenni a harmadik névnek a Julit. XD A lányok nagyon aranyosak szintén, bár velük még nem beszélgettem annyit. Kollégáról csak annyit, hogy ő magát kollégának, Woldemortnak, Gibinek és még ki tudja, hogy hívatja magát. :D Fárasztóak, de nagyon örülök, hogy megismertem őket. A szobatársaimról nem is beszélve! Őket imáádom, ez nem változott. :) Ugyanolyanok, mint én, és mégis, majdnem mindenben különbözünk. Van, aki szerint ezért jövünk ki jól.
  Amíg Bodajkon vagyok, annyi dolgom van, hogy nem is látok ki belőlük, de sosem felejtem el hiányolni azokat, akik ezeket a sorokat olvassák. Nagyon is tisztában vagyok vele, hogy ki olvassa, és - csak hogy tudja -, hiányzik nekem. És alig várom, hogy újra lássam őket, és remélem alig várják, hogy lássanak :D

Sziasztok! <3