Horoszkópok.. ;) XD

Sziasztok!

Most olvastam el a horoszkópomat...sokadik alkalommal először nem nagyon igaz.Néhány apró részlet, de nem-igen.Kíváncsi vagyok, neked bejött-e. ;)
Én nem olvastam el őket, nem az én horoszkópom, nem rám tartozik.A forrás az www.nlcafe.hu-ról van.

kos.jpgKezdjük a KOSOKKAL: (ÉN :P )
Kissé feszültebb, de mégsem tudják annyira felidegesíteni, mint amennyire néhányan számítanak. Különösen a munkahelyén, ahol sok az irigy kolléga. Sokat kell dolgoznia, ráadásul otthon is helyt kell állni. Ha teheti, pihenjen, lazítson néhány napot, különben türelmetlenebb lesz az átlagosnál, és sem felettese, sem házastársa, sőt még gyermeke óhajait is inkább idegesítőnek fogja tartani, és vita alakulhat ki belőle.

BIKA: (Szoni)
Mohón igyekszik magára irányítani a figyelmet, szereplési és becsvágya
Únem ismer határokat. Többen lesznek, akik csodálják, többen áhítoznak bika.jpg
a pillantására, még többen vágynak önnel egy forró ágyjelenetre. 
Most belemehet egy olyan szerelmi viszonyba, amiért élete
végéig nyögni, és fizetni fog. Felettese beavatja önt olyan
titkos és fontos ügybe, amivel pontosan tudja, hogy kivel,
mikor,miért és hogyan kell viselkednie.
                                                  


IKREK: (MAMY, VIKUS, DILIKE XD)
Ha egészségi problémával küszködik, keressen fel egy orvost.Ha nincs bizalma az egészségügyhöz, akkor se keressen fel mást, csak orvost. Kérdezze meg ismerőseit, ajánljanakvalakit. Jó lenne, ha a héten nem képzelné magáról azt, 

ikrek.jpghogy ön a világ közepe, mert a környezetébe valakinek
ez a viselkedés csípi a szemét, és olyan helyzetbe hozza,
amely miatt bánatos lesz kis lelke. Különösen családjánál
          számíthat nagyobb ellenállásra.

 


RÁK:
Ha eddig lakását, kocsiját és egyéb értékesebb ingatlanait, vagy ingóságait nem látta el megfelelő védelemmel, és nem kötött rájuk biztosítást, elérkezett az idő, hogy megtegye. A házastársával a kapcsolata egy zavaros helyzet tisztázásával újra harmonikus lehet. A munkahelyén, bármilyen hihetetlenül nagy őrültséget hall, vágjon érdeklődő, bizalomgerjesztő és mosolygós arcot. Testvérével ne kerüljön szóba a pénz.

OROSZLÁN: (AMKA, KATI NÉNI)
Olyan személlyel ismerkedhet meg, akinek
nem kellene részletesen beszámolni a magánéletéről,
oroszlan.jpg
és a saját nagyszerűségéről sem kellene kiselőadást tartania. Egy közösségben a saját hibájából, talána viselkedése miatt meghiúsul mindaz, amire vágyakozik.
Viszont
szeretője, vagy gyermeke fantasztikus meglepetéssel
szolgál, amely feledteti a bosszúságokat,vagy felettese kissé túlzó magatartását,amit ne vegyen a szívére.

 

SZŰZ: (ANI ÉS D.D.)
A héten még az is lehet, hogy tartozik az ördögnek egy úttal, vagy ugyanazt a feladatot kétszer kell elvégeznie. A felettese is raplisabb, és az amúgy is önben rejlő kisebbrendűségi érzéseknek, vagy a nyomottabb kedvének főnöke hisztije nem tesznek jót. Ne törődjön vele, gondoljon a szerelmére, vagy a gyermekére, akik imádják önt. Ha még nem szerelmes, váratlanul összetalálkozhat azzal a személlyel, akit a duálpárjának érez.

MÉRLEG: (APCA)
Három lépés távolságot kell tartania a
barátaival szemben, mert még az is előfordulhat,
hogy a hivatásában károk, hátrányok érik miattuk. Megtörténhet, hogy
egy olyan kolléga,akiben bízott,
merleg.jpgnetán a kedvence volt, csalódást okoz.
Ha párkapcsolatban él, szerelmikalandja, főleg ha egy éjszakás,
szintén maradjon titokban.
Gyermeke viselkedésére figyeljen
jobban, főleg ha úgy érzi, csemetéje nem mond igazat.

 

 

SKORPIÓ: (DINI)
Még az is megtörténhet, hogy sűrűbben fordul elő egészségügyi intézményben, vagy egészséggel kapcsolatos témák érdeklik. Ha beteg, barát támogatására számíthat, ez tovább erősíti önök között a kapcsolatot. Olyan hírt hall, amely meglepi, szinte megdöbbenti, és meglátja benne a megoldást, amivel végre véget vethet egy régi problémának. Próbáljon meg kevesebbet költeni, mert lassan a templom egerének is többje van, mint önnek.

NYILAS: (JUAN, GERZSON, NAGYMAMA)nyilas.jpg
Ha azt gondolta, hogy már semmi újat nem lehet mutatni
önnek, akkor ismét tévedett. Házas-, vagy üzlettársa, a
környezetében néhány ember olyan trükköket eszel ki, hogy
önnek talán még a lélegzete is eláll. A pénztárcáját,
bankkártyáját, ne hagyja elől, mert előfordulhat, hogy kevesebb
lesz benne/rajta, mint volt. A szerelemről, amelyről álmodozik,
létezik, általában a hollywoodi filmekben… Maradjon a realitások
talaján.

BAK:
Ön az állatöv mázlistája. A kapcsolatainak köszönhetően fantasztikus lehetőséghez juthat, amely miatt annyi lesz az irigye, mint égen a csillag. Váratlanul összefuthat egy olyan személlyel, aki befolyásos, és akinek egyetlen szót se szóljon volt ismerőséről, ha nem akar ártani neki. Szerelmi kapcsolatára a romantika a jellemző, ami nem akadályozza meg abban, hogy flörtöljön másokkal, mert ez teszi hétköznapjait még színesebbé.

VÍZÖNTŐ:
A sors ismét hoz önnek jó lehetőséget, amely nem egészen szabályos, és amelyre nemet kellene mondani. De ön erre most képtelen, hiszen szuper business, ilyet vétek lenne kihagyni. Vigyázzon, mert ezért megütheti a bokáját. Szerelmi életére a feszültség lehet a jellemző, próbáljon meg kicsivel többet adni magából, hallgassa végig a partnerét, és ha fontos önnek ez a kapcsolat, akkor igyekezzék teljesíteni a kívánságát.

HALAK:
A munkában fantasztikus sikert érhet el, olyan váratlan lehetőség adódik, amelyre akkor is igent kell mondania, ha a meglévő állásával elégedett. Előfordulhat, hogy felettesének támad egy fantasztikus gondolata, amelyből ön profitálhat, vagy most adhatja elő a terveit, amelyet elfogadnak. Az otthonában nincs minden rendben, házastársával vagy alig látják egymást, vagy nem tudnak közös nevezőre jutni egy fontos ügyben.


Sziasztok!